Continuă pericolele pe străzile din Olt: Trei șoferi au fost prinși după ce s-au urcat băuți la volan

Continuă pericolele pe străzile din Olt. Trei șoferi au fost depistați, zilele trecute, în timp ce se aflau băuți la volan.

Cei trei, un bărbat din Grădinari, unul din comuna olteană Ianca, și unul din Bihor, aveau o alcoolemie uriașă.

Mai exact, în urmă cu trei zile, în comuna Pleșoiu, a fost depistat un bărbat, de 56 de ani, din comuna Grădinari, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

„La data de 17 iulie a.c., în comuna Ianca, a fost depistat un bărbat de 54 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

De altfel, ieri, în comuna Iancu Jianu, a fost depistat un bărbat, de 34 de ani, din comuna Chișlaz, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here