Tânără rănită cu o motocoasă în Buşteni de un bărbat băut, după un conflict legat de un loc pe o bancă

O tânără de 19 ani a fost rănită cu o motocoasă, în staţiunea Buşteni, de către un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, cei doi având un conflict legat de un loc pe o bancă.

Potrivit datelor comunicate, miercuri, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, incidentul a fost sesizat la 112 de o femeie, care a anunţat că, în faţa unui magazin din staţiune, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

″În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat o tânără, în vârstă de 19 ani, care a declarat faptul că a avut un conflict spontan cu un bărbat, din cauza unui loc pe o bancă din faţa unui magazin. Bărbatul, aflându-se sub influenţa alcoolului, ar fi pornit o motocoasă şi ar fi îndreptat-o către tânără, provocându-i mai multe răni la nivelul braţului drept”, arată IJP, potrivit Agerpres.

Victima a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, însă nu a rămas internată.

Agresorul, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din oraşul Buşteni, a fost depistat de către patrula de siguranţă publică în apropierea locului incidentului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here