Acasă International Tragedia mome...

Tragedia momentului! O româncă plecată în Italia a murit la 7 ore după ce se vaccinase. S-a întâmplat în plină stradă

Tragedia momentului petrecută în Italia. O româncă şi-a găsit sfârşitul, în plină stradă, la doar câteva ore după ce se vaccinase antiCOVID, cu AstraZeneca. Deocamdată, nu se ştiu cauzele decesului. Autopsia se va face abia vineri.

Tragedie cumplită petrecută în Italia. O româncă şi-a găsit sfârşitul, în plină stradă, la doar câteva ore după ce se vaccinase antiCOVID, cu AstraZeneca. Autorităţile din Torino au decis deschiderea unei anchete după moartea îngrijitoarei de duminică, 18 iulie.

Deces în plină stradă, după vaccin

Femeia s-a stins pe stradă și procurorul a decis să investigheze decesul deoarece cu 7 ore înainte fusese vaccinată cu AstraZeneca, anunţă cotidianul italian La Repubblica.

Românca în vârstă de 62 de ani era la volan când i s-a făcut rău și a reușit să oprească pe dreapta, pe corso Racconigi, în capitala Piemontului. Femeia a reușit să coboare din autoturism, dar după câteva minute a murit. Mai mulți trecători au cerut ajutor și au sunat la 118, dar medicii veniți la fața locului n-au mai putut face nimic.

Românca era îngrijitoare în Torino, Italia și, conform istoricului medical, suferea de unele patologii anterioare, inclusiv tulburări legate de hipertensiune. Dar cu 7 ore înainte de deces, ei îi fusese administrată o doză de vaccin AstraZeneca.

Procurorul adjunct Vincenzo Pacileo și procurorul Chiara Canepa au dispus deschiderea unei anchete, dar, în acest moment, nu există elemente care să susțină o legătură între administrarea vaccinului și moartea femeii. Autopsia româncei va fi făcută vineri, mai scrie sursa citată.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here