Alertă în Olt: Un bărbat dispărut în luna martie, căutat de oamenii legii. Se cere ajutorul populației/ FOTO

Polițiștii din Olt sunt pe urmele unui bărbat care, în luna martie, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Alerta a fost dată, ieri, chiar de fiica bărbatului, care a declarat că tatăl său a plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors.

„La data de 25 iulie, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coteana au fost sesizați de o femeie, de 37 de ani, din comuna Perieți, județul Olt, cu privire la faptul că, în cursul lunii martie, tatăl său, Nicola Ilie, zis ”Lișu”, a plecat voluntar de la domiciliul acestuia, din comuna Brebeni, județul Olt şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,70 m, păr tuns scurt, ten măsliniu, având o cicatrice pe obrazul stâng, în zona mandibulei, fără tatuaje sau alte semne pe corp.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta, nu este posesor de telefon mobil și nici nu este înregistrat pe vreo aplicație de social-media”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here