Curg mesajele de adio pentru tânărul găsit mort în Dunăre: „Numai părinte să nu fii acum. Drum lin, copil bun și cuminte”

Curg mesajele de condoleanțe, azi, după ce Robert Alexandru, tânărul de numai 21 de ani, care a căzut dintr-o barcă care s-a răsturnat în Dunăre, în zona portului Corabia, a fost găsit fără suflare.

El era student la Facultatea de Administratie Publică, SNSPA Bucuresti, conform datelor de pe pagina personală de Facebook.

Azi, chiar de ziua sa de naștere, scafandrii i-au găsit trupul neînsuflețit, la aproximativ 12 kilometri de la locul producerii accidentului naval.

La aflarea veștii, prietenii și apropiații au postat pe pagina de socializare a tânărului zeci de mesaje de adio.

„Drum lin spre ceruri îți doresc! 
Vei rămâne viu în sufletele noastre și ne vom aminti de tine exact așa cum erai : Vesel, cu vise mari, un băiat bun și un prieten pe care mulți și l-ar fi dorit lângă ei.
Mi-aș fi dorit să pot scrie tot ce gândesc, dar nu mai am puterea s-o fac…
Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în paza Lui…”, este unul dintre mesaje.

„Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Rămas bun coleg drag!”, a scris, îndurerat, un coleg.

„Doamne Dumnezeuleeee!!!!!!De ceeeeeeee????Nu este corect!!!!Numai părinte sa nu fii acum….Copilul lor!!!!Am sperat până în ultima secundă la o minune……Drum lin, copil bun și cuminte!!!”, este mesajul sfâșietor al unei internaute.

Accidentul naval s-a petrecut duminica trecută. Bărbatul care a condus beat barca care s-a răsturnat pe Dunăre, în zona portului Corabia, și i-a adus sfârșitul lui Robert, s-a ales cu dosar penal.

Bărbatul conducea nava având în sânge o îmbibație alcoolică mai mare de 0.8 g/l.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here