Interviu cutremurător cu tatăl Denisei Răducu. Ce a ajuns să facă de durere

Interviu cutremurător cu tatăl Denisei Răducu. Trecerea timpului nu îi alină durerea fără margini pricinuită de moartea fiicei sale. A facut un parastas în memoria fiicei sale, la patru ani după ce aceasta a fost răpusă de cancer.

Interviu cutremurător cu tatăl Denisei Răducu. Omul vorbește despre durerea fără margini care îl încearcă încă.

Își duce viața în singurătate, în condițiile în care mama Denisei și-a întemeiat altă familie, după dispariția artistei.

Interviu cutremurător cu tatăl Denisei Răducu. Au trecut patru ani

Tatăl Denisei Răducu a oferit un interviu sfâșietor, la patru ani de la moartea artistei.

Bărbatul a mărturisit că timpul nu i-a alinat nicicum durerea cauzată de pierderea fiicei sale și îi duce dorul din ce în ce mai mult pe zi ce trece.

Tatăl Denisei Răducu a facut un parastas în memoria fiicei sale, la patru ani după ce aceasta a fost răpusă de cancer.

Și chiar dacă l-ar fi putut organiza împreună, bărbatul și mama artistei au decis să facă două parastase diferite pentru fiica lor, dat fiind ca după moartea acesteia, s-au separat, iar femeia și-a întemeiat propria familie, potrivit Antena Stars.

”E cea mai tristă zi posibilă pe care poate să o aibă un părinte”

”E cea mai tristă zi posibilă pe care poate să o aibă un părinte, pe 23 iulie a fost ziua în care Denisa ne-a părăsit atât pe noi ca familie, dar și pe cei care o îndrăgeau pentru ce facea ei. Am făcut parastasul de 4 ani.

Mama Denisei i-a făcut cu o sâmbătă mai înainte, iar eu i-am făcut după. I-aș ruga pe cei care ascultă acest interviu să nu ne judece, eu sunt cu singurătatea mea, iar mama Denisei are familia ei.

Suntem două familii diferite. Durerea pe care o am eu ca tată probabil și mama ei o are, suntem părinții Denisei”, a spus tatăl Denisei Răducu.

Tatăl Denisei Răducu a mai mărturisit că singurătatea a fost singura care i-a fost alături de când fiica sa s-a stins din viață, iar asta pentru că fosta soție și mama Denisei și-a întemeiat o altă familie.

”Pe cine să am alături, eu și singurătatea mea, colegii de serviciu, atât. Tot ce ține de pomană doar eu am făcut, dar m-au mai ajutat niște verișoare de-ale mele, am încercat ca totul să fie organizat, totul să fie în regulă”, a mai spus bărbatul.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here