Un bărbat din Gorj a ajuns la spital cu amprenta unui bocanc pe față. Susține că a fost bătut de jandarmi

Un bărbat de 36 de ani din Gorj a ajuns la spital cu amprenta unui bocanc pe față şi susţine că a fost bătut într-o secţie de poliţie până la leşin.

Omul făcuse scandal într-un club, dar poliţiştii şi jandarmi implicaţi în episodul violent susţin că nici nu l-au atins. Cu toţii sunt anchetaţi de superiori. Unul dintre jandarmi, muşcat de deget în agitaţia generală, a depus plângere pentru ultraj.

Narcis Bobină lucrează ca brancardier la spitalul de urgenţă din Târgu Cărbuneşti, iar în noaptea de sâmbătă spre duminica a ajuns să aibă nevoie de îngrijirea colegilor săi.

A mers la un club unde a fost scos afară pentru că făcea scandal, iar patronul localului a chemat poliţia.

Robert Rebedia – patronul localului: ”A vrut să intre în club, eu mi-am dat seama că e beat şi nu am vrut să-l las. A vrut să plătească zece brăţări la zece oameni. Bă Narcis, du-te acasă că eşti beat, lasă, nu plăteşti tu intrarea la zece. A început să urle, să înjure, l-am scos afară şi l-au preluat jandarmii”.

Narcis Bobină – victimă: ”M-au dus în secţia de poliţie şi acolo au început cu picioarele pe faţă, în cap, cred că mi-au dat cu ceva spray ca să nu văd cine dă. Şi acolo mi s-a tăiat filmul”.

Bărbatul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale şi a fost internat la psihiatrie, până şi-a revenit din starea de ebrietate, aşa cum se procedează în astfel de situaţii.

Din spital, a povestit păţania prin care a trecut.

Narcis Bobină – victimă: ”Cred că l-am muşcat pe un jandarm de un deget că mi-a pus mâna pe gură”.”

Reporter: Dar poliţiştii nu v-au întrebat nimic?

Narcis Bobină: ”Nimic, doar pe jandarm – dacă îi mai dăm sau nu. Mai daţi-i, mai daţi-i”.

Jandarmul muşcat de deget în timpul intervenţiei a depus plângere pentru ultraj.

În privinţa brancardierului, fotografia cu urma bocancului pe obraz e antologică.

Cătălin Barbu – medic chirurg: ”Are un traumatism cranio facial acut, nişte echimoze la nivelul frunţii cu edem la ochiul drept”.

Mai multe anchete sunt acum în derulare atât din partea procurorilor, cât şi a superiorilor poliţiştilor şi jandarmilor implicaţi în acest episod violent.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here