Un șofer român de TIR a făcut prăpăd în Germania: A distrus mai multe mașini, a rănit șase oameni și a amenințat un alt camionagiu cu furculița

Un șofer român de TIR a făcut prăpăd într-o parcare de camioane din Germania, distrugând 6 mașini, rănind șase oameni și atacând un coleg cu furculița.

A fost luat cu cătușe la mâini de lângă camion, scrie publicația regională online Sinsheim Lokal, informează Libertatea.

Luni seara, un camionagiu român a avariat 6 vehicule într-o parcare de pe marginea autostrăzii A6, lângă Bad Rappenau, a rănit 6 oameni și s-a opus polițiștilor, pe care i-a agresat verbal și i-a scuipat.

Românul conducea o platformă pe care avea încărcate două tractoare noi și la un semafor de intrare în parcare a lovit din spate două autoturisme. A continuat să conducă și a mai avariat 6 mașini, în timp ce făcea manevre de mers înainte și înapoi. Șase oameni au fost răniți, doi dintre ei având nevoie de îngrijiri medicale.

A intrat apoi pe contrasens și s-a luat la ceartă cu alt șofer de camion. Martorii au relatat că a deschis portiera în mers și l-a amenințat cu o furculiță pe celălalt șofer de camion.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here