Autoturisme și un acoperiș avariate, în Slatina, după vijeliile de miercuri seară. Probleme și în alte localități/ FOTO+VIDEO

Mai multe autoturisme și un acoperiș au fost avariate, în Slatina, după vijeliile de miercuri seară. Pompierii au intervenit în mai multe localități pentru îndepărtarea crengilor rupte și a copacilor puși la pământ de vântul puternic. 

Pe strada Dorobanți și pe strada Cuza Vodă din Slatina au fost avariate mai multe autoturisme.

„Pe strada Cuza Vodă au fost afectate ușor trei autoturisme, iar pe strada Dorobanți două”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Pompierii au intervenit și pe strada Dorobanți, pentru îndepărtarea acoperișului de la blocul 25.

De asemenea, pe strada Cuza Vodă salvatorii au îndepărtat aproximativ 80 de metri de tablă, aflată pe aticul acoperișului blocului 30.

Și în satul Bircii (Scornicești) a fost îndepărtat un copac care a căzut pe carosabil, fără să producă pagube. Și la Curtișoara un copac ar fi fost rupt.

Pe timpul intervenției s-a circulat pe un sigur sens.

Mai multe localități din Olt s-au aflat, miercuri seară, sub atenționare nowcasting de ploi, grindină și vijelii.

Este vorba de Scornicești, Potcoava, Colonești, Verguleasa, Vulturești, Teslui, Cungrea, Spineni, Poboru, Bărăști, Sârbii – Măgura, Priseaca, Leleasca, Optași-Măgura, Tătulești și Oporelu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here