Vitezoman din Craiova, prins în Olt cu peste 200 km/oră. A fost amendat și a rămas fără permis pentru 90 de zile/ FOTO

Un bărbat din Craiova a fost amendat de polițiștii din Olt și a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile după ce radarul l-a depistat cu 208 kilometri/oră pe șosea, în afara orașului Scornicești.

Craioveanul a fost depistat conducând cu viteză în timpul unei acțiuni derulate de oamenii legii pe DN 65.

„La data de 30 iulie a.c., în intervalul orar 15.00-17.00, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Olt au acționat pe Drumul Național 65 – European 574, limită cu județul Argeș – limită cu județul Dolj, pentru depistarea conducătorilor auto care încălcată regimul legal de viteză.

Astfel, la ora 15.23, în afara localității Scornicești, a fost depistat un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, fiind înregistrat de aparatul radar TRUCAM, cu viteza de 208 km/h, pe un sector de drum cu limita de 100 de km/h”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Ionuț Vasiloaica.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, ca măsură complementară.

În cele două ore de acțiune a polițiștilor, au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, dintre care 28 pentru nerespectarea regimului de viteză, fiind reținute 12 permise de conducere, nouă pentru viteză și trei pentru depășire neregulamentară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here