Bărbat din Caracal, reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție care o apăra pe soția lui

Un bărbat de 67 de ani, din Caracal, a fost reținut, ieri, de polițiști după ce a încălcat un  ordin de protecție pe care soția sa îl obținuse împotriva lui. 

În ciuda ordinului de protecție enis de Judecătoria Caracal în aprilie, bărbatul a pătruns, în două rânduri, în curtea soției, amenințând-o pe aceasta, ultima încălcarea a ordinului având loc ieri.

„La data de 03 august a.c., la ora 09:40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Poliţia municipiului Caracal, au fost sesizați, prin apel de urgenţă 112, de o femeie de 66 de ani, din localitate, cu privire la faptul că soțul ei, un bărbat, de 67 de ani, nu ar fi respectat ordinul de protecție.

În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, aceștia au constatat faptul că bărbatul de 67 de ani, din municipiul Caracal, nu ar fi respectat ordinul de protecție emis de Judecătoria Caracal la data de 23 aprilie a.c., în sensul că în zilele de 02 și 03 august a.c., acesta ar fi pătruns în curtea locuinței apelantei și ar fi amenințat-o pe aceasta”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ olt, Cristian Grigorescu.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „amenințare și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse”, fiind continuate cercetările.

Totodată, în cursul aceleiași zile, pe numele bărbatului polițiștii au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here