Droguri de risc confiscate după şapte percheziţii domiciliare. A fost emis un mandat de aducere

Poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, împreună cu poliţiştii de frontieră din judeţ, au organizat şapte percheziţii domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

„Percheziţiile s-au efectuat într-un dosar de urmărire penală aflat în instrumentarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureş, având ca obiect infracţiunea de trafic ilicit de droguri. În fapt, s-a stabilit că pe raza oraşului Sighetu Marmaţiei au acţionat mai multe persoane, care distribuiau droguri de risc.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, droguri de risc, sub formă de fragmente vegetale mărunţite, împachetate în folii de aluminiu – aproximativ 130 grame cannabis, 5 comprimate MDMA, 1,3 grame MDMA pulbere, ţigarete confecţionate artizanal, obiecte folosite la prepararea şi cântărirea drogurilor, 59 de pachete ţigări de provenienţă ucraineană, un pistol tip revolver calibru 9 mm şi un tub de cartuş, 14.950 lei, 2.175 Euro, şapte telefoane mobile, o tabletă şi un laptop”, a spus Iulia Stan.

A fost pus în executare şi un mandat de aducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Operaţiunea a mai avut sprijinul unui echipaj canin din cadrul DRV Cluj şi a unui lucrător SAESP – IPJ Maramureş.

De asemenea, pentru documentarea activităţii infracţionale s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor specializaţi din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here