Ion Caramitru a fost internat în spital! În ce stare se află îndrăgitul actor

Andrei Giurgia, președinte al ARTIS și organizator al SFR, a informat recent că îndrăgitul actor Ion Caramitru este internat în spital. Din acest motiv, nu va putea participa nici la Festivalul Serile Filmului Românesc.

Îndrăgitul actor Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent în această seară la Iaşi, unde are loc deschiderea oficială a ediţiei a XII-a SFR, care îi este dedicată.

La Gala de deschidere a SFR va fi proiectat, în aer liber, filmul „Ştefan Luchian”, o producţie din 1981 care poartă semnătura regizorului Nicolae Mărgineanu, în care Ion Caramitru interpretează un rol exemplar.

Informațiile transmise de Andrei Giurgia

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale. (…) Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav. Nu e COVID-19 şi nu sunt alte probleme.

Festivalul merge mai departe. Suntem alături de domnul Caramitru. Cu siguranţă, dacă va putea va intra în legătură directă cu noi în perioada următoare. Vom face în fiecare seară acest lucru pentru a vă transmite gândurile lui bune. Pentru noi ca organizatori este complicat să munceşti un an de zile în jurul unui personaj şi la un moment dat să se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă bucur că domnul Caramitru este bine”, a transmis Andrei Giurgia.

Cine va fi prezent?

Vor fi prezenţi actriţa Maria Ploae, ambasadoarea SFR, criticul de film Irina-Margareta Nistor şi regizorul Nicolae Mărgineanu. Filmul împlineşte anul acesta 40 de ani de la lansare.

De asemenea, în cadrul ediţiei din acest an a festivalului va fi prezent actorul Horaţiu Mălăele, cel căruia în 2020 i-a fost dedicată cea de-a XI-a ediţie a SFR. În perioada în care a fost organizat evenimentul Mălăele nu a fost prezent deoarece fusese confirmat pozitiv cu COVID-19.

„Anul acesta, pentru că anul trecut nu a reuşit să vină la noi pentru că noul coronavirus a făcut multe probleme, domnul Horaţiu Mălăele vine la Iaşi. Vine cu o surpriză, va susţine şi un spectacol la Teatrul Naţional”, a anunţat Giurgia.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here