O vedetă din Slatina, cunoscută în toată lumea, scene adorabile cu fiica ei la mare/ GALERIE FOTO

Mădălina Ghenea, originară din Slatina, o iubește ca pe ochii din cap pe fiica sa de patru ani, Charlotte, și demonstrează asta chiar și când nu știe că lumea este cu privirile pe ea și că este pozată de paparazzi.

Modelul din Slatina și-a creat o viață frumoasă în Italia, acolo unde s-a stabilit de mulți ani și unde își crește fetița. Are prieteni buni alături de care merge și în mici escapade prin țară, așa cum s-a întâmplat recent când Mădălina, Charlotte și prietenii româncei au mers în Portofino. Inclusiv bărbatul despre care se spune că este iubitul lui Ghenea le-a însoțit, iar Charlotte s-a simțit în largul ei în prezența acestuia. Andrea Castagnola este cel alături de care actrița a mai fost surprinsă la plajă, dar despre care spune că îi este doar un bun prieten.

Ceea ce a atras atenția a fost grija cu care Mădălina și-a răsfățat fetița și relația apropiată vizibilă cu ochiul liber. Și-au dat reciproc pupici, s-au bălăcit sau au construit castele de nisip pe plajă, într-o atmosferă relaxată, plină de zâmbete și voie bună atât din partea adulților, cât și a copiilor alături de care s-a distrat Charlotte.

Galerie foto:

Sursa (text și foto): profm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here