Tânăr din Olt, transportat în stare foarte gravă la spital în urma unui accident rutier

Un tânăr de 26 de ani, din Poborul, a ajuns în stare foarte gravă la spital, în această dimineață, în urma unui accident rutier produs pe raza orașului Scornicești, sat Rusciori.

În accident a fost implicat doar autoturismul condus de tânăr, care a rămas încarcerat în mașină.

La fața locului au intervenit pompierii din Scornicești. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Daniel Nedeloiu, victima prezenta răni la cap și la nivelul abdomenului.

„În această dimineață, în jurul orei 06.30 salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Scornicești au intervenit pe raza localității Scornicești, sat Rusciori, cu o autospecială de stingere cu apa și spuma, (cu modul de descarcerare) și un echipaj de prim-ajutor în urma producerii unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism. Ajunși la fata locului salvatorii au acționat pentru descarcerarea șoferului autoturismului, un bărbat în vârstă de 26 de ani din comuna Poboru, aflat singur în mașină. Acesta prezenta leziuni la nivelul capului și abdomenului fiind transportat la UPU Slatina”, a declarat reprezantul ISU Olt.

Polițiștii au demarat cercetările în acest caz, încercând să stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here