Polițiștii din Olt, în căutarea unei minore de 14 ani. Cum a dispărut fata/ FOTO

Polițiștii din Olt sunt în căutarea unei minore de 14 ani, beneficiară a unei case de tip familial din municipiul Slatina.

Dispariția a fost anunțată, ieri, după ce fata, care se afla cu educatorul ei în Parcul Tineretului din Slatina, a plecat de lângă el și nu a mai revenit.

„La data de 17 august a.c., ora 22:20 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, au fost sesizați de o femeie, educator într-o casă de tip familial, cu privire la faptul că, minora UȚĂ GEORGIANA-LIDIA, în vârstă de 14 ani, beneficiară a centrului, în timp ce se afla cu educatorul în Parcul Tineretului din municipiul Slatina, a plecat de lângă acesta și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,55 m, aproximativ 50 de kg, ochi căprui, păr castaniu, drept, fără semne particulare”, potrivit Poliției Olt.

La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu un tricou alb cu model floral, pantaloni scurți de blugi de culoare albastră, încălțăminte tip sport de culoare albă.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here