Un șofer de TIR a pierdut controlul volanului și a fost aproape să cadă în Dâmbovița. Traficul, blocat de mai bine de CINCI ore

Un șofer de TIR a pierdut joi dimineața controlul vehiculului, a dărâmat un semafor iar mai apoi s-a oprit într-un copac, fiind foarte aproape să cadă în râul Dâmbovița. Accidentul a avut loc în intersecția Splaiul Unirii cu Calea Vitan, din Capitală, unde traficul este blocat de mai bine de cinci ore.

Traficul este restricționat în zona Târgului Vitan, iar circulația rutieră este blocată pe Splaiul Unirii. Șoferul TIR-ului venea dinspre șoseaua de centură și când a ajuns în această zonă a pierdut controlul volanului, a lovit un semafor iar mai apoi un copac. Bărbatul a fost la un pas să plonjeze în râul Dâmbovița.

În urma impactului, vehiculul a rămas blocat pe șosea, astfel că în zonă s-au format coloane de mașini, traficul fiind restricționat de mai bine de cinci ore.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și pompieri, aceștia intervenind pentru a împrăștia nisip pe carosabil și pentru a elibera zona.

Șoferul TIR-ului a fost testat pentru consum de alcool și substanțe stupefiante, rezultatele fiind negative. El nu a fost rănit în urma accidentului.

Polițiștii ajunși la fața locului cercetează accidentul rutier, pentru a stabili cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs acesta.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here