Un tânăr de 24 de ani a fost reţinut pentru trafic de droguri. În maşina sa au fost găsite şase kilograme de cannabis. VIDEO

Un tânăr de 24 de ani a fost reţinut pentru trafic de droguri de procurorii DIICOT, Biroul Teritorial Bistriţa – Năsăud, după ce anchetatorii au găsit în maşina sa şase kilograme de cannabis.

Drogurile proveneau din Spania şi au ajuns în România prin intermediul unei firme de transport.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, la data de 24.08.2021, procurorii împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Bistriţa-Năsăud au organizat o acţiune de prindere în flagrant a unui tânăr de 24 de ani şi au oprit în trafic maşina condusă de acesta.

“În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului, pe bancheta din spate, a fost identificat un colet, în care, printre articole de îmbrăcăminte, au fost găsite şi ridicate un număr de 6 calupuri, vidate în folie din plastic, care conţineau cantitatea de aproximativ 6 kilograme de cannabis. Totodată, au fost identificate şi ridicate, 2 telefoane mobile şi suma de 2.500 de lei”, se arată în comunicat.

Anchetatorii au stabilit că drogurile provin din Spania şi au fost introduse în ţară prin intermediul unei firme de transport internaţional, precizează News.ro

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi complicitate la introducerea în ţară de droguri de risc, urmând ca miercuri să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here