Polițist înjunghiat pe o stradă din Constanța de un bărbat beat

Un polițist a fost înjunghiat de un bărbat beat care făcea scandal pe o stradă din Constanța. Omul legii a fost dus de urgență la spital.

Un polițist a fost înjunghiat de un bărbat beat care făcea scandal pe o stradă din Constanța. Omul legii a fost dus de urgență la spital.

Un apel la 112 anunța că un bărbat violent amenință oamenii cu un cuțit pe stradă. Un echipaj de poliție a ajuns de îndată la locul sesizat. Când a văzut că oamenii legii se îndreaptă spre el, bărbatul s-a speriat, a început să devină din ce în ce mai violent și l-a înjunghiat cu un cuțit pe unul dintre polițiști. Victima a fost dusă la spital.

Agresorul a fost reținut și urmează să fie dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Scandal în faţa unui bar din Botoşani. Poliţist lovit de un tânăr recalcitrant

Un scandal de amploare a avut loc în faţa unui bar din judeţul Botoşani, după ce un tânăr ar fi ameninţat o fată în vârstă de 20 de ani. La faţa locului a intervenit un echipaj de Poliţie, iar o poliţistă a fost lovită de bărbatul recalcitrant în timp ce încerca să-l încătuşeze.

Bărbatul de 31 de ani din Botoşani care s-a opus încătuşării, în urma unui scandal, şi a lovit în faţă o poliţistă a fost reţinut pentru ultraj. Sindicatul Europol arată că poliţista are o vechime de trei ani la Ordine Publică şi a salvat viaţa unui tânăr, rănit într-un accident rutier. Totodată, în luna mai a acestui an, ea a negociat cu un bărbat care îşi ţinea fetiţa de trei ani sub ameninţarea cuţitului şi l-a convins să renunţe la acest gest şi să îi dea copila.

„Faţă de tânărul de 31 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Acesta a fost introdus in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani”, a anunţat, sâmbătă seară, Poliţia Judeţeană Botoşani.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here