FOTO. Omul potrivit la locul potrivit: Un polițist din Pitești aflat în timpul liber a ajutat un bărbat căzut pe stradă

Un polițist din Pitești s-a dovedit a fi omul potrivit la locul potrivit. Norocul unul bărbat căzut inconștient pe stradă a fost că exact în acel moment polițistul, aflat în timpl liber, trecea prin zonă.

Polițistul Pandelea Marius, agent în cadrul Serviciului Rutier Argeș, l-a observat și nu a ezitat să acorde primul ajutor.

Vineri, 27 august 2021, în jurul orei 13:30, în timp ce se afla în drum către o misiune, cu motocicleta, în municipiul Pitești, polițistul a observat, pe trotuar, în zona Bulevardului Nicolae Bălcescu, un bărbat căzut, care prezenta o plagă la nivelul capului.

Imediat, polițistul a oprit și a mers la persoana în cauză, pe care a încercat să o țină în stare de conștiență, în timp ce a anunțat evenimentul la 112, solicitând ambulanța.

La scurt timp, la fața locului au ajuns și echipajele medicale repartizate la eveniment, iar Marius a rămas să le acorde sprijin.

Bărbatul căzut a primit îngrijirile necesare de la echipajele specializate și a fost transportat la spital.

”Îl felicităm pe colegul nostru, care, deși este promoție 2019, dovedește că face cinste uniformei pe care o îmbracă”, au scris reprezentanții IPJ Argeș.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here