Două persoane fără adăpost, transportate la spital cu arsuri, în urma unui incendiu puternic în Caransebeș/ FOTO

Un incendiu a izbucnit în noaptea de duminică spre luni la o clădire din incinta internatului Liceului Traian Doda din municipiul Caransebeș, din județul Caraș-Severin. Două persoane au ajuns la spital după ce au suferit arsuri.

Potrivit ISU Caraș, luni dimineață, în jurul orei 03:54, s-a produs un incendiu la o clădire dezafectată din incinta internatului Liceului Pedagogic Traian Doda din municipiul Caransebeș.

Incendiul s-a manifestat la casa scării, la intrarea în imobil, unde erau depozitate mai multe deșeuri textile.

În urma incendiului, două persoane, fără adăpost, au suferit arsuri (o femeie, de aproximativ 45 ani care se afla în interior și a suferit arsuri de grad. II, III și IV pe 95% din suprafața corpului și un bărbat, de aproximativ 21 ani, care a ajutat-o să se evacueze, acesta suferind arsuri de gradul I la nivelul membrelor inferioare), ambele victime au fost transportate la CPU Caransebeș, iar în cursul acestei dimineți femeia a fost preluată de un elicopter SMURD și a fost transferată la Spitalul de arși din București.

Au ars 2 uși de lemn, un pat și saltele.

Conform sursei citate, la fața locului a intervenit de urgență Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor și o ambulanță SAJ.

Cauza probabilă a incendiului – țigară nestinsă.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here