Spitalul Slatina face, din nou, angajări. Câte posturi au fost declarate vacante și ce trebuie să știe cei care vor să lucreze în unitatea medicală

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Slatina face, din nou, angajări, motiv pentru care se organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante.

Este vorba de 13 posturi libere, 10 pentru funcția de asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, cu studii postliceale, două pentru asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, cu studii superioare și un post pentru asistent medical debutant, specialitatea farmacie, cu studii superioare.

Toate posturile sunt pe secții diferite, printre care Anestezie și Terapie Intensivă, Cardiologie, dar și la Secția Oncologie Medicală.

De altfel, printre condițiile importante care trebuie respectate de cei care vor să ocupe unul dintre locurile disponibile, se numără și cea care presupune ca participanți la concurs să nu fi fost niciodată condamnați definitiv pentru săvârșirea vreunei infracțiuni contra umanității.

Detalii complete: sjuslatina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here