Încă o dispariție în Olt. Polițiștii caută un bărbat de 45 de ani și cer ajutorul populației pentru a-l găsi/ FOTO

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Redea, care miercurea trecută a plecat cu vitele la păscut și de atunci nu mai știe nimeni nimic de el.

Dispariția a fost anunțată ieri de fratele bărbatului.

„La data de 09 septembrie a.c., ora 17:00 polițiștii din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Deveselu, au fost sesizați de un bărbat, din comuna Redea, cu privire la faptul că, în ziua de 08 septembrie a.c., ora 18:00, fratele său NICA VIOREL, în vârstă de 48 de ani, tot din comuna Redea, a plecat cu animalele la păscut și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 50-60 kg, păr negru drept, ochi căprui, față ovală, fără semne particulare”, se arată într-un apel public făcut de Poliția Olt.

La data plecării cel dispărut purta o cămașă cu mânecă lungă în carouri, pantaloni tip salopetă gri, în picioare adidași albaștri, iar pe cap purta o șapcă gri.

Oamenii legii roagă persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here