Deputatul Adrian Chesnoiu: Vom vota orice moțiune care ajunge în Parlament, numai să plece acest guvern în integralitatea lui

Deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu a declarat, luni seară, la Realitatea Plus, că, dacă moțiunea de cenzură USR-AUR va ajunge în plenul reunit al Parlamentului, toți parlamentarii social-democrați o vor vota pentru ca Guvernul Cîțu să cadă în integralitatea lui. Pe de altă parte, Chesnoiu a spus că, de fapt, criza din coaliție este una falsă, creată de USR-PLUS pentru a scăpa doar de Florin Cîțu, urmând ca, dacă acest lucru se va întâmpla, miniștri demisionari se se reîntoarcă pe funcții.

Toate aceste declarații au fost făcute în emisiunea Legile Puterii, moderată de Alexandra Păcuraru.

„Noi vom vota orice moțiune care va ajunge în plenul reunit al Parlamentului, numai să plece acest guvern în integralitatea lui. 

Avem două lucruri de făcut: unul, moțiunea, dacă ajunge în plen, va fi votată de toți parlamentarii PSD; a doua, după demisia miniștrilor USR, putem considera că toate partidele sunt partide în opoziție acum, iar acest guvern e unul interimar. Dacă acesta va veni la votul de încredere în Parlamentul României, toți cei 157 de parlamentari PSD vor vota pentru plecarea în bloc a Guvernului PNL-USR. Și lucrul acesta se va întâmpla. 

Moțiunea va trece și guvernul este picat, iar dacă vin la votul de încredere, vor fi picați cu voturile PSD”, a spus Adrian Chesnoiu.

Pe de altă parte, Chesnoiu a spus că, de fapt, criza din coaliție este una falsă, creată de USR-PLUS pentru a scăpa doar de Florin Cîțu, urmând ca, dacă acest lucru se va întâmpla, miniștri demisionari să se reîntoarcă pe funcții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here