După mai multe ore, traficul a fost reluat pe DN65, între Balș și Pădurea Saru, unde a avut loc un accident

După mai multe ore, traficul a fost reluat pe DN65, între Balș și Pădurea Saru, acolo unde a avut loc un grav accident de circulație, soldat cu trei răniți.

Informația a fost transmisă de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Ionuț Vasiloaica.

În eveniment au fost implicate cinci autovehicule, respectiv patru TIR-uri și un autoturism, și șase persoane, dintre care trei au fost rănite și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Persoanele rănite sunt doi șoferi de TIR și de un pasager aflat în autoturismul prins între două dintre autotrenurile implicate. Mașina a fost distrusă complet pe partea dreaptă, intrată, la propriu, sub unul dintre autocamioane.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, care au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 4 ansambluri de vehicule și un autoturism, toate circulând în același sens de deplasare, Slatina către Balș.

Patru dintre conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, celui de-al cincilea fiindu-i recoltate mostre biologice, fiind în imposibilitatea de a fi testat.

În urma evenimentului, trei persoane, doi șoferi de ansambluri de vehicule și pasagerul din autoturism, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Ionuț Vasiloaica.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Imagini video de la eveniment:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here