Dragnea, la Realitatea Plus: Pentru Iohannis obiectivul e de protecție personală. Îi e teamă că îl leagă

Liviu Dragnea este invitatul Ancăi Alexandrescu la emisiunea „Culisele statului paralel” de la Realitatea Plus. Fostul lider al PSD s-a referit la actualitatea politică din România. 

În context, Liviu Dragnea a spus despre președintele Klaus Iohannis că el acționează doar pentru protecția personală, fiindu-i teamă că, după ce nu va mai fi președinte, „îl leagă”.

Liviu Dragnea: Ce vad eu acum dupa ce am iesit: in fiecare zi aflam ce se intamplase cu o zi inainte de la ceilalalti. Eram mult mai bine informat. E o dictatura a lui Iohannis, vizibila de orice om de buna credinta care are puterea sa creada asta, chiar daca a votat sau nu cu el. Se manifesta in felul asta. Exista aceasta structura de guvernare, coordonata de Iohannis, ajutata de PSD, coordonat si el de Iohannis care au cateva obiective majore: primul obiectiv – sa predea Romania bucata cu bucata, companie cu companie, firma cu firma, domeniu cu domeniu.

Alt obiectiv – cum sa ia comisioane din ce in ce mai grase, pana in ziua de astazi nicio explicatie despre zecile de miliarde de euro pe care Romania i-a imprumutat in acesti ani. Aveau tupeu sa spuna ca eu am lasat Romania indatorata. Am preluat Romania la 36% grad indatorare, am predat-o la 38%, ei au sarit de 50%.

Pentru Iohannis obiectivul e de protectie personala. Iohannis a inteles ca Romania e o tara test dar nimeni dintre cei care sunt instrumentele celor de afara nu este in siguranta. Cazul Basescu e un caz particular, nu s-au grabit sa-l atace dar i-au atacat familia, lucru care pe mine m-a oripilat.

Lui ii este teama ca dupa ce nu va mai fi presedinte, il leaga.

Citu l-a schimbat pe Stelica de la Justitie, ca Stelica de la Justitie sa nu faca propuneri necontrolabile de catre Iohannis, sa fie controlabile de catre ei. Asta a fost principalul obiectiv si pentru asta merge cu Citu pana in panzele albe. Toata lumea asista la acest circ PNL – USR – PSD. Romanii nu sunt nicaieri in circul asta. Romanii nu o vor duce mai bine daca va castiga Orban sau Citu. Diferenta intre PSD si ceilalti este ca PSD-ul striga la ambasade: daca ne alegeti pe noi va dam si mai mult decat va dau astia.

Liviu Dragnea: Eu am fost condamnat, am auzit tot felul de inventii ca am fost condamnat ca am furat nu stiu cate zeci de milioane de euro. Eu am fost condamnat pentru ca nu am stiut ca doua angajate nu veneau la munca.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here