Bărbatul care a răpit o femeie din Caracal a fost reținut de polițiști. El e cercetat pentru două infracțiuni

Bărbatul care a răpit-o pe fosta sa concubină, o femeie de 31 de ani, din Caracal, a fost reținut de polițiști. El e cercetat pentru două infracțiuni.

Astfel, bărbatul de 31 de ani este anchetat de oamenii legii pentru lipsire de libertate și încălcarea unui ordin de protecție emis de instanța de judecată împotriva sa.

„În continuarea cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au dispus reținerea bărbatului de 31 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, pe numele bărbatului fiind deja emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, pe o perioadă de 6 luni, cu valabilitate până în luna noiembrie 2021”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

O femeie de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța, marți dimineață, de fostul concubin, un bărbat de 31 de ani, din Dobrosloveni, și introdusă într-un autoturism cu care a plecat într-o direcție necunoscută.

La fața locului s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii.

În urma activităților desfășurate, bărbatul în cauză a fost depistat, împreună cu femeia, între comunele Radomirești si Mihăești.

Bărbatul a fost imobilizat de polițiști și condus la Poliția Caracal, pentru cercetări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here