Coliziune între un TIR și o mașină pe DN 24A, în județul Vaslui. O adolescentă, transportată la spital

O fată în vârstă de 13 ani a fost rănită şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce maşina în care se afla a fost lovită în spate de un TIR înmatriculat în Republica Moldova.

Potrivit reprezentaţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, accidentul s-a produs pe DN 24A, pe raza comunei Muntenii de Jos, conducătorul autotrenului nerespectând distanţa faţă de autoturismul din faţă, care circula regulamentar şi a intrat coliziune cu acesta.

„Un TIR înmatriculat în Republica Moldova a intrat în coliziune cu un autoturism, pe DN 24A. În urma impactului, a rezultat rănirea pasagerului de pe locul din dreapta spate, în vârstă de 13 ani. Copilul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto implicaţi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Manoliu.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here