Atenție, șoferi! Anunțul făcut de DRPCIV pe care trebuie să-l cunoască toți conducătorii auto din România

Sursa foto: ziuadecj.realitatea.net

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor anunţă că și taxa pentru numerele de înmatriculare se poate plăti online.

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Inmatriculare a Vehiculelor a anunţat că, începând cu data de 16.09.2021, pot fi efectuate plăţi electronice și pentru achitarea contravalorii plăcilor cu număr de înmatriculare, tarifului de atribuire al unui număr preferenţial şi păstrarea combinaţiei numărului de înmatriculare în cazul radierii sau transferului de proprietate a autovehiculului, conform celui mai recent comunicat de pe site-ul instituţiei.

Plata se poate efectua, fără autentificare, accesând site-ul www.ghişeul.ro şi utilizând un card bancar valid.

Foarte important – pentru tranzacţiile efectuate prin intermediul platformei www.ghiseul.ro – dovada plăţii este obligatorie ! Confirmarea plăţii se va transmite pe adresa de e-mail indicată de dumneavoastră. Vă rugăm acordaţi atenţie sporită la introducerea adresei de e-mail.

„Vă reamintim faptul că, în prezent, prin intermediul site-ului www.ghişeul.ro se pot efectua plăţile reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare şi autorizaţiei de circulaţie provizorie”, mai scrie în comunicatul DRPCIV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here