Slatina: Șoferul unui ansamblu de vehicule, prins cu magnet pe impulsorul cutiei de viteze. Bărbatul a primit o amendă de mii de lei

Amendă usturătoare pentru șoferul unei autoutilitare după ce oamenii legii l-au depistat încălcând legea.

Bărbatul a fost oprit pentru un control de rutină pe strada Pitești, din municipiul Slatina, polițiștii depistând că șoferul avea montat pe impulsorul cutiei de viteze un magnet, ce intervenea asupra aparaturii de înregistrare- tahograf.

„La data de 13 octombrie a.c., un bărbat a fost depsitat de polițiști, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă, pe strada Pitești, din municipiul Slatina, jud. Olt, efectuând transport de marfă și având montat pe impulsorul cutiei de viteze un magnet, ce intervenea asupra aparaturii de înregistrare- tahograf, astfel încât a rezultat alterarea datelor înregistrate, precum și a informațiilor conținute în raportul imprimat pentru ziua in curs”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 9000 lei, fiind dispusă și imobilizarea ansamblului de vehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here