Acasă Național Diana Șoșoacă...

Diana Șoșoacă, jigniri și blesteme după moartea unei persoane apropiate: Sper sa vă ia ăla rău pe toți

Sursa foto: aktual24.ro
Diana Șoșoacă a explodat din nou la adresa celor care cred în COVID. Ea a făcut scandal monstru și a aruncat cu jigniri și blesteme pe pagina sa de socializare. Reacția sa furibundă vine pe fondul veștii că fostul său duhovnic a încetat din viață. Acuzațiile aduse de senatoare sunt greu de imaginat.

Diana Șoșoacă i-a atacat crunt pe cei care cred în COVID. Ea a lansat o serie de blesteme la adresa celor care nu împărtășesc aceeași părere cu ea și le-a transmis că speră „ăla rău” să-i ia pe toți. Reacția sa șocantă vine după ce fostul său duhovnic a încetat din viață.

Senatoarea a folosit cuvinte greu de imaginat. Ea a explodat la vestea dispariției premature a preotului Daniel Măcriș, fostul ei duhovnic. Șoșoacă a aruncat cu jigniri și blesteme pe Facebook la adresa celor care cred în coronavirus. Ulterior, Diana Șoșoacă a editat postarea.

Diana Șoșoacă a anunțat, pe Facebook, că preotul, în vârstă de doar 40 de ani, a fost găsit fără suflare în locuința sa, în dimineața zilei de marți, 19 octombrie. Potrivit acesteia, duhovnicul nu ar fi suferit de nicio boală. Șoșoacă este de părere că acesta ar fi fost ucis după acțiunea pe care ea a întreprins-o la Spitalul Marius Nasta din Capitală.  Trebuie subliniat că preotul Măcriș era un contestatar al pandemiei, el participând la numeroase manifestații unde erau lansate mesaje anti-vacciniste.

Textul postării inițiale a fost editată de mai multe ori. În final, nu a mai rămas decât un mesaj scurt:„Dumnezeu sa te odihnească-n pace, prieten minunat!”

Pentru toți cretinii care comentați, înnebuniți de carcalacul care v-a luat mințile, Părintele Măcriș a fost găsit inert în casa dimineața. Avea 40 de ani, sănătos tun. Întâmplător este părintele meu duhovnic, CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU, CEL MAI BUN CONSILIER AL MEU, OMUL CARE NE-A FOST CEL MAI APROAPE IN ULTIMUL AN SI JUMĂTATE. Eu sunt nașa fetitei lui cele mici. AZI TREBUIA SA IMI DEA INFORMAȚII EXTREM DE IMPORTANTE.

Nu a mai apucat. Se pare ca acțiunea din Spitalul Marius Nasta a deranjat sistemul.

Pentru voi, idioților, imbecililor, care ati facut din covid un țel în viață și va raportați la o boala mai ceva ca la Dumnezeu, sper sa va ia Ala rău pe toti, pentru ca din cauza unor inutili ca voi, s-a ales praful de lumea asta. Dispăreți!”, a scris senatoarea pe Facebook.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here