Scandal într-un avion pe aeroportul din Cluj. Un bărbat a fost dat jos pentru că nu voia să își pună masca

Un bărbat de 40 de ani, care se afla într-un avion care urma să plece de la Cluj spre Londra, a fost dat jos din aeronavă, pentru că a refuzat să își pună masca.

După ce personalul avionului nu a reușit să îl convingă să poarte masca de protecție, aceștia au chemat polițiștii, dar nici oamenii legii nu au avut succes. Într-un final, polițiștii au decis să îl debarce pe pasager, conform Cluj24.

„În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20:30, toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o sa avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam. Nu eram foarte atent la ce se întampla, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflată în primele locuri. Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: ‘haideţi dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!’. Atunci am realizat că avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a declarat un pasager.

Pasagerul a precizat că însoţitoarele de bord au venit apoi la pasageri să îi anunțe că a fost chemată poliția.

“Îşi face apariţia şi un echipaj de poliţie, care în prima fază încearcă să îl convingă pe bărbat să îşi poarte masca, dar dupa câteva refuzuri, l-au poftit afară din avion pe la ora 21:20, moment în care toată lumea a aplaudat, fericită că poate porni la drum”, a mai spus pasagerul.

Vezi video AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here