Tânăr din Constanţa, reţinut după ce a furat un autoturism dintr-o curte

Un tânăr din judeţul Constanţa a fost reţinut de poliţişti după ce a furat un autoturism dintr-o curte din comuna George Enescu, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 32 de ani este cercetat de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dorohoi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 18 spre 19 octombrie, acesta ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei persoanei vătămate din comuna George Enescu şi ar fi sustras un autoturism lăsat neasigurat şi cu o cheie în buzunarul portierei. Tânărul a fost identificat de poliţişti în comuna Suharău, totodată fiind recuperat şi autoturismul sustras”, a afirmat Nenişcu.

Bărbatul din Constanţa a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here