Lucrările la Esplanada Slatinei au fost finalizate. Cum arată, acum, centrul orașului/ FOTO

Lucrările la Esplanada Slatinei au fost încheiate, astfel că, de Ziua Națională a României, centrul reabilitate al orașului ar fi putut să fie inaugurat. Numai că, din cauza condițiilor impuse de pandemie, evenimentul nu a putut avea loc.

Anunțul că lucrările au fost încheiate a fost făcut chiar de primarul Slatinei, Emil Moț, prezent, miercuri, la manifestările dedicate Zilei Naționale a României.

„Esplanada a fost finalizată. Din păcate, nu putem face o ceremonie de inaugurare. Noi am ținut să fie terminată pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Cu această ocazie îi invit pe toți slătinenii să vină, să se bucure de noua Esplanadă din centrul orașului și să sperăm că, în curând, vom putea face și un eveniment de inaugurare. Dragi slătineni, vă invit pe Esplanadă, să vă bucurați de noua investiție din municipiul nostru”, a spus Emil Moț.

Edilul a mai spus că proiectul a fost respectat și ca execuție, și din punct de vedere financiar, neexistând depășiri ale bugetului alocat.

„Totul s-a încadrat în bugetul alocat, nu există depășiri, totul a fost conform proiectului. Din păcate, am întâmpinat câteva probleme cu o magistrală și a trebuit să schimbăm toată magistrala de la T-uri, pentru că blocurile de aici aveau probleme cu canalizarea. Am schimbat absolut tot ce înseamnă canalizare, acum blocurile sunt OK, locuitorii OK. De asta lucrările au durat un pic mai mult”, a mai reliefat primarul Slatinei.

Valoarea contractului a fost de 9,5 milioane de lei, iar compania care a executat lucrările fiind SC Cafmin SRL.

Imagini cu centrul reabilitat al orașului:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here