Un bărbat din Olt a încercat să se sinucidă transmițând live momentul pe o rețea de socializare

Un bărbat din comuna Nicolae Titulescu, Olt, a încercat să se sinucidă, miercuri,  transmițând live momentul pe o rețea de socializare.

Imaginea a fost observată de rețeaua de socializare și a fost alertată poliția. Oamenii legii au reușit să ajungă la timp, salvându-l pe bărbat de la moarte sigură.

„La data de 01 decembrie a.c., la ora 18:17, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Nicolae Titulescu, încearcă să se sinucidă prin spânzurare, în direct, pe o rețea de socializare.

Imediat, la fața locului, s-a deplasat o patrulă de poliție din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți, care au identificat locuința bărbatului, iar agent șef principal Comănac Daniel a escaladat gardul și a pătruns în încăperea unde bărbatul, în vârstă de 50 de ani, ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Cu sprijinul a doi cetățeni, care au sărit în ajutor, acesta a reușit să-l salveze”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Ionuț Vasiloaica.

Ulterior a sosit și echipajul de ambulanță, care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării de îngrijiri medicale, precum și pentru internarea la Secția de Psihiatrie.

„Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt felicită intervenția colegilor noștri, Agent șef de poliție Comănac Daniel – șeful Postului de Poliție Nicolae Titulescu și Agent șef Iacob Alin – ajutor șef post al Postului de Poliție Șerbănești, care au dat dovadă de promptitudine și profesionalism pentru salvarea unei vieți omenești”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii au fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru a se stabili cauzele care au dus la acest eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here