Infracțiuni rutiere în Olt: 113 șoferi au rămas fără permis de conducere. Au fost aplicate 930 de amenzi

O razie de amploare a polițiștilor rutieri, care a avut loc în perioada 26 noiembrie-1 decembrie, s-a încheiat cu amenzi și permise reținute.

Poliţiştii din Olt s-au aflat la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică și prevenirea accidentelor rutiere.

„În urma activităților desfășurate au fost aplicate 930 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 226.030 de lei.

Totodată, au fost reținute 112 permise de conducere, dintre care 9 pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, 72 pentru depășirea limitei de viteză și 31 pentru alte abateri, fiind retrase și 18 certificate de înmatriculare”, potrivit IPJ Olt.

De asemenea, au fost constatate 10 infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cinci fiind pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, patru pentru conducere fără permis și un pentru refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here