Forțele de ordine din Olt, noi controale anti-COVID în județ: Totul s-a încheiat cu amenzi

Noi controale în Olt, în ultimele 72 de ore, pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul SARS-CoV-2. Totul s-a încheiat cu amenzi.

La activităţile de verificare desfășurate au participat, zilnic, aproximativ 300 de forţe de ordine, fiind verificate 192 de societăți comerciale, precum şi 169 de mijloace de transport persoane.

„Pentru abaterile constatate au fost aplicate 99 de sancţiuni contravenţionale la Legea nr. 55/2020, în valoare totală de 3.000 de lei, dintre care 96 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în valoare de 3.000 de lei și trei sancțiuni cu avertisment, pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Pentru sănătatea proprie și a celor din jur, recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție dispuse de autoritățile sanitare, să poate masca de protecție și să evite, pe cât se poate, aglomerația”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Poliţiştii olteni continuă acţiunile pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea oricăror evenimente negative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here