Horoscop vineri, 3 decembrie. Zodia care atrage tragediile! Evită orice întâlnire sau decizie astăzi

Horoscop vineri, 3 decembrie. Zodia care atrage tragediile! Evită orice întâlnire sau decizie astăzi. Află ce îți oferă astrele, vineri, 3 decembrie, conform horoscopului oferit în exclusivitate, pentru Capital, de profesorul Radu Ștefănescu.

BERBEC Se pare că astăzi nu ai mult de lucru, la serviciu, sau acasă! Cu o conjunctură activă, poţi folosi energia ta nativă, pentru îmbunătăţirea vieţii de familie, de cuplu, domeniu bine aspectat! Stabileşte programul de vacanţă de Crăciun, obţine consensul. Timpul este energia care schimbă viaţa. Stai liniştit, de fapt nu prea liniştit, că nu ai cum. Trebuie să te concentrezi pe problemele obişnuite, simple, cotidiene, dar liniştea şi calmul îţi aduc eficacitate şi succes.

TAUR Astăzi, cu toate că eşti invitat, somat, aproape obligat de colegi, de cei din jurul tău să iei parte, cu pasiune, în cutare intrigă, sau bârfă, totul îţi pare infantil şi patetic! Aşa şi este! Din nou o zi relativ favorabilă intereselor tale personale. Evită neglijenţa şi dezordinea în lucrări, fie că este vorba de hârtii sau fişiere electronice. Nu este nimic negativ, eşti în plină formă, dar uneori, influenţa complexă a lui Mercur din Săgetător provoacă dezordine.

GEMENI Eşti distrat, cu capul în nori şi zâmbeşti unor clipe plăcute. Azi vezi numai aspectele benefice din jurul tău. Este un armistiţiu pasager, bucură-te de situaţie, dar fii atent şi prudent! Totuşi nu lua lucrurile în tragic dacă total sau parţial lucrurile întârzie, sau nu se finalizează chiar cum îţi doreai. Promovează-ţi interesele cu îndrăzneală, stelele îţî sunt favorabile, atît în afaceri cât şi în dragoste.

RAC Perioadă de pregătit concedii şi amoruri pasagere. O veste, poate din presă, te face să vrei să schimbi programul tău de vacanţă de Crăciun. În acelaşi timp primeşti o altă veste de departe. Analizează cu calm! Este şi o zi bună de discuţii cu partenerii, fie de viaţă, fie de afaceri, în sensul analizei şi trasării unor proiecte viitoare. Nevoia de siguranţă şi de stabilitate materială te fac să te gândeşti la viitor, la planuri, la cum să faci mai mulţi bani. Aşa intri singur şi sigur în depresie, pentru că astăzi nu ai nicio soluţie, banii sunt la alte zodii

LEU La serviciu fii concentrat pe ceea ce faci. Trebuie să dai impresia unui lucrător model. Eşti subiectul unor bârfe şi ţi se întind capcane. Fă-ţi aliaţi şi aşteaptă momentul favorabil! Poţi trece cu uşurinţă un obstacol dacă iei în serios sfaturile unei persoane competente în domeniu. Poţi să-ţi îmbunătăţeşti astăzi calitatea vueţii de o manieră agreabilă. Ai o stare de surescitare cerebrală, provocată de multele gânduri, aşa că, mai pe seară, o carte nouă, sau un film, online, pentru relaxare.

FECIOARĂ Astăzi ocupă-te mai întâi de problemele profesionale, sunt avantajate! Ai intrat în criză de timp, ai de rezolvat o mulţime de treburi, pe care le-ai tot amânat. Ocupă-te de ele, pe rând! Totuşi, filozofia ta de viaţă te face să vezi lucrurile dintr-un unghi mai favorabil, dintr-o perspectivă mai bună. Este bine să judeci lucrurile şi oamenii din mai multe puncte de vedere. Nu te lăsa impresionat doar de un aspect. Nu fii superficial! Este momentul să te ocupi de problemele tale administrative. Nu lăsa să se acumuleze probleme mici, care pot deveni probleme mari!

BALANŢĂ Ai făcut unele economii, sau aştepţi să primeşti nişte bani. Te gândeşti cum să-i împarţi mai bine pentru sărbătorile de iarnă. Stelele te sfătuiesc să împarţi suma în două: o parte pentru casă, alta pentru vacanţă! Se deschide o posibilitate, o oportunitate, care pote deveni profitabilă pentru tine numai cu condiţia să poţi duce lucrurile la bun sfârşit, să poţi să faci un efort suplimentar zilnic. Soarele şi Venus ghideză acţiunile tale în sensul cel bun. Norocul este de partea ta, mediul social îţi este binevoitor, iniţiativele pe care le iei sunt pozitive!

SCORPION Poţi să ai succes dacă îţi asculţi vocea interioară. Ai o armă secretă: intuiţia ta, care astăzi nu dă greş! Te bucuri de o atmosferă favorabilă şi de un nume bun, lumea te apreciază! Te bucuri de o bună intuiţie care te ajută, astăzi, la rezolvarea problemelor cotidiene. Şi poate şi a problemelor mai grele. Astăzi radiezi optimism şi energie şi îi influenţezi favorabil pe cei din jur, îi motivezi. Adaugă şi o vorbă bună, o laudă!

SĂGETĂTOR O zi densă. Eşti tras din toate părţile, trebuie să iei decizii şi să dai răspunsuri urgente. Ritmul infernal corporatist îţi ruinează sănătatea! Încearcă să reduci viteza şi să ai o viaţă raţională! Fii logic, raţional şi nu vei mai fi stresat! Astăzi trebuie să faci un mic efort. În sfera cooperării, colaborării, lucrului în echipă. Soluţia unei probleme este la îndemâna ta. Concentrează-te şi vei reuşi! Astăzi ocupă-te de problemele de familie, sunt avantajate. Pune-te pe treabă cu multă hotărâre şi tenacitate!

CAPRICORN În mijlocul unei lumi grăbite şi tensionate tu te simţi bine, relaxat, energic. Mediator din oficiu, ţi se cere să faci pe arbitrul, la serviciu, acasă. Odihneşte-te mai mult, relaxează-te! La serviciu, sau unde activezi, munceşti, ai o opinie bună, corectă despre un coleg. Care coleg, la rândul său îţi va fi de mare ajutor în viitorul apropiat. O mână spală pe alta şi amândouă, faţa! Aşa ieşi cu faţă curată! Eşti deosebit de inspirat în afaceri, în special în achiziţii şi cumpărături, doar este vineri, zi de cumpărături săptămânale!

VĂRSĂTOR Nu exagera inutil şi tragic problemele tale financiare, banii o să-ţi ajungă, ca întotdeauna, la limită, nimic nu s-a schimbat! Aspecte bune pentru călătorii, drumuri, începuturi de vacanţă. Evită sau amână orice întâlnire sau decizie importantă şi petrece ziua într-un cadru plăcut şi confortabil, care nu poate să-ţi facă surprize neplăcute. De asemenea nu trebuie să te laşi distras şi influenţat de veştile care circulă la serviciu. De obicei tensiunile produc alte tensiuni şi lipsă de productivitate. Şi tu nu vrei asta!

PEŞTI Evenimentele nu se petrec nici aşa de repede, nici aşa cum le doreşti. Mare atenţie la ce spui, la comunicaţie, în general, pentru că unele cuvinte, inofensive, pot fi interpretate greşit! Optimismul şi entuziasmul îţi dau aripi ca să avansezi pe calea ta, pe drumul tău ales, la propriu şi figurat. Ascultă cu atenţie, fii iscusit, oportunităţile, fie în afaceri, fie în dragoste, abundă, dar nu fac mult zgomot. Discreţia a însoţit întotdeauna succesul. Astăzi, mai mult ca oricând!

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here