Horoscop duminică, 5 decembrie! Zodia care are o zi cruntă! Viața ți-ar putea fi pusă în pericol

Horoscop duminică, 5 decembrie! Zodia care trebuie să verifice de zece ori înainte să-și pună planul în acțiune! Viața ți-ar putea fi pusă în pericol. Află primul ce îți rezervă astrele potrivit horoscopului oferit de profesorul Radu Ștefănescu, în exclusivitate pentru Capital.ro.

BERBEC  În acest weekend este momentul unui mic bilanţ personal. Duminică, o zi de Ajun la Sf. Nicolae plăcută!  Se apropie sfârșitul anului, dar mai este ceva timp, mai poți îndrepta câte ceva. Ce ai făcut, ce mai ai de făcut, câţi bani îţi trebuie, pe cine mai suni… treburi din acestea de contabilitatea sufletului și de viitorul tău. Stabileşte priorităţile.

TAUR   Ești lista lui Moş Nicolae!  O să primești un cadou și nu este un ciomag! Nu te înşela singur, nu-ţi face scenarii grandioase care cu siguranţă vor fi contrazise mai târziu de realitate. Modestia nu a omorât pe nimeni şi drumul de o mie de leghe începe cu un pas, așa că stai acasă și odihnește-te, lasă proiectele de călătorie pe altă dată, respectă distopia sanitară, ești obosit, trebuie să recuperezi!

GEMENI Dacă eşti hotărât să pleci la drum în weekend, vezi exact buletinul meteo, unul ca lumea. Nu este nimic rău, dar mai bine verifică de zece ori, este vorba despre pericolele iernii perverse, despre viața ta și a celor dragi. Eu te sfătuiesc să renunți la schi, este un sport prea periculos. Eşti mulţumit pentru că Moş Nicolae se pregătește să treacă pe la cizmuliţele tale! În limite acceptabile şi decente, astăzi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o conjunctură favorabilă.

RAC  Zodiacul benefic, cu Luna favorabilă, te îndreptăţesc să speri in rezolvarea favorabila a problemelor tale sentimentale care trenează de mai mult timp. Trebuie, doar, să vrei să te implici! Lasă afacerile și proiectele, este duminică, Ajunul la Moș Nicolae, este adevărat, trece repede, dar trebuie să te ocupi și de sufletul tău. Nu mai amâna, vremea trece, anii se adună, tu nu intinerești…

LEU  Prietenul la nevoie se cunoaşte, dar nu încerca să ceri ajutor, verificând proverbul, duminica asta. Mai bine ajută-i tu, fără iluzii şi obligaţii, pe cei pe care îi consideri prieteni. Ai o perioadă bună, calmă, generoasă cu tine. Mai ales dacă decizi să stai în casă cu cei dragi, ai tăi și să nu ieși afară în toamna-iarna capricioasă. Duminică ai o zi plină de surprize şi evenimente drăguţe. Este şi o mică perecere de Sf. Nicolae, pentru onomasticile din familie, aşa că te simţi bine şi… nu îţi mai este foame şi sete!

FECIOARA  O zi de duminică obositoare, dar până la urmă foarte plăcută. Seară deosebită. Dacă eşti cu prietenii, un plus de distracţie. În general, lucrurile devin mai dinamice, evenimentele mai dese, doar se apropie Moș Nicolae, Crăciunul, Revelionul, serbările iernii, mici, sau mai mari vacanțe, petreceri și vizite. Încearcă să stăpânești timpul, programează, planifică.

BALANŢĂ Majoritatea planurilor de viitor, mai ales în viata personală, suferă din cauza întârzierilor produse, probabil, de Saturn. În weekend poţi avansa în rezolvarea problemelor sentimentale. Viața ta nu este suficient de intensă în domeniul emoțional, este părerea ta. Așa că în această duminică poți face unii pași în rezolvarea acestui impas.

SCORPION Anumite informaţii te descurajeză, dar cu puţin bun simţ şi refuzând complicatiile inutile, o s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemele urgente şi distrează-te, este sâmbătă! Duminică ai niște răspunsuri în doi peri la comenzile făcute acum două săptămâni și la produsele pe care le-ai returnat pentru că erau defecte. Iartă, este Ajunul Sf.Nicolae, este frig și lumea s-a magnetizat, vorba lui Caragiale. Se pare că prostia și incompetența sunt răspândite în strat gros și constant.

SĂGETĂTOR  Poate că este ziua ta de naştere, sau onomastica! Fă cinste tuturor, acasă, iar dacă nu este ziua ta, ia parte cu entuziasm la sărbătorirea Ajunului de Sf. Nicolae. Bucuriile şi distracţiile sunt aşa de rare! O duminică senină şi frumoasă, cum nu ai mai avut de mult timp. Astăzi norocul este prietenul tau cel mai bun, care te ajută să uiţi obstacolele şi necazurile şi să te simţi bine şi oprimist. Duminică poți profita de starea de bine și de forma bună în care ești ca să faci!

CAPRICORN Stelele iți sortesc o zi de duminică bună, nu te mai doare spatele şi nici genuchii, iar cu o sumă modestă poţi rezolva şi problemele cotidiene, cum ar fi cumpărăturile. Duminica, de Ajun Sf. Nicolae, este zi de odihnă, de pe vremuri trecute, când se lucra sâmbăta, așa că nu-ți bate joc, odihnește-te!

VĂRSĂTOR Dacă ai luat o hotărâre, duminica aceasta ţine-te de ea. De fapt, o veste primita spre sfârşitul zilei te face să speri intr-o posibilă îmbunătăţirea a situaţiei financiare, dar nu te grăbi! Orice știre se cere confirmată, nu este mare lucru. O să te descurci tu, ca deobicei, zodia Vărsătorului este zodia celor cu soluții, cei care se descurcă!

PEŞTI O zi favorabilă, în sensul că dacă te limitezi la activităţile obişnuite, se poate să nu ai niciun necaz. Duminică participi, în familie, la petrecerea organizată de o alianţă de Nicolae şi Nicolete. O situaţie din familie te îngrijorează, dar în acest weekend poţi lucra la rezolvarea ei. Nu te mai gândi la serviciu, ai timp suficient în săptămâna de lucru, acum concentrează-te pe interesele familiei, ale tale și ale celor dragi.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here