Doi adolescenți din Vrancea, reținuți după ce au postat pe TikTok cum dansau pe manele pe mașina de poliție. Ce cântau

Scene incredibile în Vrancea, unde doi tineri au dansat pe o mașină de poliție și au vandalizat autoturismul. Acum sunt însă la un pas să ajungă după gratii.

Cei doi adolescenți, de 15 și 16 ani, au postat luni noapte o înregistrare pe rețelele sociale, în care cântă și se distrează pe portbagajul unei mașini a Poliției Rurale din Tâmboiești. Polițiștii au reușit să-i identifice și i-au dus la audieri.

″Șase, șase e poliția,
Iară′ bate-n ușă să mă ia,
A trimis mascații după noi,
Că sună vecinii la 112
″.

Clipul a fost filmat de cei doi adolescenți, care au considerat că gestul lor le va aduce celebritatea pe Tik Tok. Și le-a adus-o, însă împreună cu un dosar penal, după ce înregistrarea a făcut ocolul țării și a ajuns și în posesia Poliției.

Ridicați de acasă de mascați

Paula Enache, purtător de cuvânt IPJ Vrancea: ”Deși polițiștii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar tinerii au crezut că gestul lor nu va avea repercursiuni la scurt timp au fost identificați de polițiști”.

Teribiliștii, filmați în timp ce vandalizează mașina Poliției Rurale, sunt doi băieți din localitatea Tâmboiești, județul Vrancea. Ei au descoperit autoturismul parcat în fata secției și au trecut la acțiune.

În urma dosarului penal care a fost deschis de către politia națională, suspecții au fost vizitați acasă și de mascați care i-au ridicat și i-au dus la audieri.

Acum, ambii sunt cercetați penal pentru distrugere. Dosarul celor doi adolescenți a ajuns în fața procurorilor din Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here