Siminica Mirea: „Decizia de relaxare a restricțiilor este firească în urma scăderii incidenței. A început strategia de recâștigare a încrederii publice”

Senatoarea social-democrată de Olt, Siminica Mirea, este de părere că, decizia de relaxare a restricțiilor este firească în urma scăderii incidenței infectărilor.

Siminica Mirea a spus că în aceste momente are loc aplicarea strategiei de reconstruire a parteneriatului cu populația, și anume de recâștigare a încrederii publice.

„În altă ordine de idei se pregătesc toate măsurile necesare pentru confruntarea unui eventual și posibil val 5 al pandemiei, impunându-se astfel respectarea fermă a legislației în vigoare.

Așadar, are loc aplicarea strategiei de reconstruire a parteneriatului cu populația, și anume de recâștigare a încrederii publice, în așa fel încât toți romanii sa fie convinși, și nu constrânși.

În aceste momente, țara noastră este în zona verde, cu o rata de incidență a infectărilor în continuă descreștere, tocmai din acest fapt era o decizie absolut ilogică menținerea obligativității purtării măștii pe strada și în aer liber”, a afirmat senatoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here