Pericol pe soșelele din Olt. Mai mulți șoferi băuți, depistați de oamenii legii la volan

Pericol pe soselele din Olt. Mai mulți bărbați au fost depisați, zilele trecute, în timp ce se aflau băuți la volan. 

Este vorba de trei șoferi, toți fiind găaiți cu alcoolemie uriașă.

Totul a fost descoperit după ce săptămâna trecută a avut loc acțiunea ”Alcohol&Drugs”, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe psihoactive.

„La data de 11 decembrie a.c., la ora 18:25, pe strada Principală, din comuna Găneasa, a fost depistat un bărbat, de 40 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 12 decembrie a.c., la ora 00:05, pe strada Gengea, din comuna Bârza, a fost depistat un tânăr, de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot la data de 12 decembrie a.c., la ora 09:25, pe Drumul Județean 677, în comuna Cârlogani, a fost depistat un bărbat, de 29 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Pentru fiecare constatare a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here