Un șofer de TIR român, care a provocat un accident cu trei morți pe o autostradă din UK, condamnat la închisoare

Un șofer de TIR român a fost condamnat la opt ani și zece luni de închisoare după ce a produs un accident grav, cu trei morți, în UK. Bărbatul se uita la filme pe site-uri pentru adulți în timp ce șofa și a lovit o coloană de mașini formată pe autostradă.

O cameră instalată pe bordul unei mașini aflate în trafic a surprins teribilul accident!. Tirul condus de șoferul român în vârstă de 41 de ani rulează cu peste 80 de km pe oră. Traversează benzile de circulație și lovește o mașină în care se afla un cuplu, apoi un alt autoturism condus de un bărbat. Toți cei trei au decedat.

După impact, tirul românului este cuprins de flăcări. Bărbatul a fost salvat de alți conducători auto. Cercetările au demonstrat apoi că șoferul era absorbit de telefonul mobil și nu a observat că cei din fața lui încetiniseră.

Înregistrările telefonice au confirmat că naviga între două site-uri de întâlniri și că a cheltuit aproape 50 de lire sterline pentru a interacționa cu utilizatorii. Se uita la diferite profiluri și le edita pe ale sale, în timp ce conducea, a stabilit instanța.

Bărbatul a fost arestat după accident și și-a recunoscut faptele. Nu va mai avea voie să conducă vreme de 14 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here