Va începe primul Mercur retrograd 2022. Care sunt primele zodii afectate și cum li se schimbă viața

Numărătoarea inversă a început! În curând vom avea primul Mercur retrograd 2022, din seria de patru. În 14 ianaurie, Mercur intră în mișcare retrogradă în Vărsător. În aceeași zi face cuadratura cu Uranus, stimulând cuatradura dintre Saturn și Uranus care ne influențează la nivel colectiv încă din 2021.

Mercur retrograd 2022. De vreme ce Mercur este retrograd, nu este această direcția finală. Totuși, este foarte important să dai atenție acestui aspect când Mercur revine direct. Deschide ochii pentru a vedea ceea ce ai omis cândva.

Mercur retrograd 2022. Un alt aspect important este faptul că și Venus este retrograd în această perioada, dublând doză de momente tulburi. Nu este un lucru obișnuit să avem două planete natale în mișcare retrograde în același timp. Ceea ce ne va schimbă perspectiva realitățîi, spun astrologii. Împreună, Mercur și Venus retrograde ne vor cere să regândim, să remodelam și să transformăm modul de a gândi și de a comunica în relații. Cu siguranță vor aduce la suprafață lucruri din trecut care trebuie regândite. Modelele emoționale, comunicarea negativă trebuie prelucrate. Suntem provocați să abordăm lucrurile dintr-o cu totul altă perspectiva. Mergi cu valul și ai curajul să fii deschis la minte!

Mercur retrograd 2022 pornește din Vărsător și ajunge în Capricorn

Aceste două semne aduc energii extrem de diferite, cee ace înseamnă că această mișcare retrogradă ne va aduce câteva smucituri în comunicare. Mercur în Vărsător înseamnă minte deschisă și receptivitate la idei noi.

O modalitate prin care te poți pregăti pentru dansul retrograde al Planetei comunicării este să privești înapoi spre perioada 30 ianuarie – 19 februarie 2021, când s-a petrecut un al Mercur retrograd în Vărsător. Orice teme, confuzii s-au petrecut atunci, ar putea reapărea, dar de dată această trebuie să fii puțin mai conștient de ceea ce se întâmplă. Întreabă-te dacă există modalități mai bune de a face față acestor greutăți. Există cineva căruia să îi poți cere sprijinul?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here