Diana și Gabriela, două fete de 15 ani, au dispărut din Mehedinți. Adolescentele au plecat de acasă și nu s-au mai întors

Diana Elena Drăgușin și Gabriela Alisa Băran, două fete în vârstă de 15 ani, din județul Mehedinți, au fost date dispărute de familiile lor, după ce au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Una dintre ele este din comuna Gîrla Mare, cealaltă din Drobeta – Turnu Severin.

Prima dintre adolescente, Diana Elena Drăgușin, a fost dată dispărută de tatăl ei miercuri seară. Omul le-a spus polițiștilor că fiica lui a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

„La data de 12 ianuarie a.c., ora 17.15, Secția Poliție Rurală Cujmir a fost sesizată de un bărbat de 38 de ani, din comuna Gîrla Mare, cu privire la faptul că fiica sa, Drăgușin Elena Diana, de 15 ani, din aceeași localitate, a părăsit domiciliul și nu a mai revenit. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că minora este la prima plecare voluntară și nu suferă de afecțiuni psihice”, transmit reprezentanții IPJ Mehedinți într-un comunicat.

Semnalmente Diana Elena Drăgușin:

  • 1,50 m înălțime, 50 kg, păr lung, șaten, față ovală, ochi căprui.

În momentul plecării, fata era îmbrăcată cu o geacă neagră, blugi albaștri și pantofi sport albi.

Gabriela, dată dispărută în Drobeta – Turnu Severin

Celalaltă minoră, Gabriela Alisa Băran, a fost dată dispărută de tatăl ei tot ieri seară.

„La data de 12 ianuarie a.c., ora 20.57, Poliția Municipiului Drobeta – Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat de 44 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că fiica sa, Băran Alisa Gabriela, de 15 ani, din aceeași localitate, a părăsit domiciliul și nu a mai revenit. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că minora este la prima plecare voluntară și nu suferă de afecțiuni psihice”, informează polițiștii.

Semnalmente Gabriela Alisa Băran:

  • 1,70 metri înălțime, constituție atletică, păr negru.

În momentul plecării, minora era îmbrăcată într-o bluză neagră și blugi albaștri.

Oricine poate oferi detalii cu privire la cele două adolescente dispărute este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here