Reghecampf, adevărul despre averea Ionelei Prodan. Câți bani avea soacra sa în cont, înainte să moară

Laurențiu Reghecampf a vorbit la podcast-ul lui Cătălin Măruţă despre averea Ionelei Prodan, după ce Anamaria Prodan l-a acuzat că a luat sume mari de bani de la mama sa!

Reghecampf, adevărul despre averea Ionelei Prodan. Câți bani avea soacra sa în cont, înainte să moară Reghecampf, adevărul despre averea Ionelei Prodan. Anamaria Prodan a declarat de mai multe ori că o mare parte din banii pe care îi are sunt moștenire de la mama ei, Ionela Prodan. Sexy-impresara a mai susţinut că aceasta l-a ajutat în dese rânduri cu bani şi pe Laurenţiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a vorbit în premieră despre relația lui cu Ionela Prodan şi a lămurit şi discuţiile despre bani. „M-am înţeles foarte bine cu Ionela Prodan! Dar eu n-am nicio treabă cu moștenirea ei. Pe bune! Adică, nu mă interesează și nu m-a interesat niciodată. Nu vreau să mă ating nici măcar de o furculiță. N-am nicio problemă, nu vreau să împart nimic cu ea. Da, era o femeie foarte bogată. Pentru ceea ce arăta, avea! Sunt lucruri pe care nu pot să le discut. Sunt lucruri pe care trebuie să vi le spună Ana, că nu sunt în măsură să vorbesc despre averea Ionelei Prodan. Dar, da, a fost o femeie care a muncit foarte mult. Ținea foarte mult la bani. Era o femeie care putea să-și permită să-și cumpere Rolls Royce, dar mergea cu un Mercedes, mic, clasa A, ea neconducând mașină”,  a declarat Laurențiu Reghecampf.

„Era o femeie foarte chibzuită. A investit. Și-a cumpărat apartamente, case în America. A avut și în România foarte multe proprietăți. Și-a ajutat frații, pe amândoi. I-a întreținut. Îi ajuta, îi ținea, stăteau împreună. Adică, mi-a plăcut lucrul ăsta. De ce? Era o familie unită. Dar nu era persoana care să-ți spună „Ia contul și fă ce vrei!”. Nici Anamaria nu avea acces la lucrurile astea. Era o femeie care ținea foarte mult la banii ei. Foarte greu scoteai ceva de la ea. Adică, știa foarte bine… Oamenii care o cunosc, știu că era, în primul rând, un om de cuvânt. Dacă spunea ceva, așa era. Nu încurca pe nimeni. Nu cerea nimic de la nimeni, dar nici nu dădea nimic la nimeni. Și stătea foarte bine, a stat pe o avere foarte mare. Dar muncită de ea și de soțul ei, care murise”, a mai spus Reghecampf.

Antrenorul a mai dezvăluit că una din casele soţiei sale de la Snagov este de la Ionela Prodan, însă a punctat faptul că a fost renovată de el. „Are două case la Snagov, una este cumpărată de mama ei, de Ionela Prodan, pe care eu am renovat-o, am făcut-o… Dar tot a ei este, n-am nicio treabă cu casa ei… goală. De trei ani este goală. Da, poate au fost momente când ne-a dat Ionela bani că aveam nevoie de ceva. Dar i-am dat înapoi. Sau i-a dat Anamariei, e mama ei. Mă duc să iau de la mama sau mă duc să mă ajute. N-a fost niciodată discuția ca eu să profit de Ionela Prodan”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

„Eu îi cumpăram Anei cu banii Ionelei? N-am avut o relație de genul ăsta, nu aveam cum să-i zic vreodată: „Mamă, dă-mi 100.000 de euro să-i cumpăr ceas fiicei tale!” Niciodată! Nu avea control asupra Anei, nici Ana nu avea acces la averea mamei sale!”,  a încheiat Laurențiu Reghecampf.

Ce avere avea, de fapt, Ionela Prodan

Ionela Prodan a avut o avere imensă, care s-a împărțit mai apoi între cele două fiice ale sale. Anca Savelio, stabilită în SUA, a cedat partea ei Anamariei Prodan.  Din declarația de avere a regretatei interprete de muzică populară reiese faptul că Ionelei Prodan nu i-ar fi lipsit nimic. În anul 2016, cu doi ani înainte să moată, Ionela Prodan avea în cont sume imense. Într-un cont deschis în anul 2007, avea suma de 2.519.837.82 de lei, iar în alte două conturi, deschise în 2014, cântăreața avea 437.057.03 USD, respectiv 454.518.62 EURO. Între 1971-1996, cântăreața a dobândit bijuterii în valoare de 5.000 de euro, iar între 1971-1992, tablouri de 10.000 de euro. De asemenea, avea și câteva case, apartamente și terenuri, fie ele moștenite sau cumpărate, în România, dar şi în America.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here