Fiul deputatului de Olt Gigel Știrbu, Călin, primul titlu în ITF, la turneul ITF Kramfors Suedia/ FOTO

Fiul cel mic al deputatului de Olt Gigel Știrbu, Călin Știrbu, a câștigat un nou titlu la tenis de câmp, de data aceasta urcând pe podiumul Federației Internaționale de Tenis, la turneul ITF juniori Kramfors Suedia.

Este primul titlu câștigat de Călin Știrbu la un astfel de turneu, după câștigarea mai multor turnee naționale și după alte câteva succese internaționale.

„A venit și primul titlu câștigat în ITF. Victorie la turneul ITF Kramfors Suedia!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Călin Știrbu, care le mulțumește antrenorilor Ștefan Pițian, Florin Mergea și Daniel Tudorache.

La începutul acestui an sportivul familiei Știrbu câștiga titlul de campion național la tenis de câmp, U16, atât la simplu, cât și la dublu.

Anul trecut, Călin Știrbu a câștigat turneul internațional de tenis de câmp Tennis Europe U16 Metropolitan Open Life, desfășurat la Cluj-Napoca.

Tot anul trecut, Călin Știrbu s-a clasat pe locul al treilea la Campionatele Naționale U16 de Tenis de Câmp, la simplu și la dublu.

În februarie 2020, el devenea campion european cu echipa României la Tennis Europe Winter Cups by Head 2020.

În decembrie 2019, juniorul Călin Știrbu a devenit campion național la aceeași disciplină sportivă, la categoria de vârstă 14 ani.

Toate aceste titluri au venit în urma unor eforturi care conturează profilul unui mare viitor campion în sportul alb, dar și ca urmare a eforturilor extraordinare de susținere din partea familiei, parte a visului pe care Călin Știrbu îl transformă, încet-încet, în realitate.

Imagini de la premierea din Suedia:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here