Polițiștii spun că ar fi vorba de SINUCIDERE în cazul bărbatului mort după ce a căzut de la etajul 10 al unui bloc din Slatina

În cazul bărbatului mort după ce a căzut de la etajul 10 al blocului CAM2 din Slatina ar fi vorba de sinucidere, spun polițiștii. Persoana decedată nu a fost încă identificată.

Cazul a fost anunțat la Poliție printr-un apel 112. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina și mai multe echipaje de prim-ajutor.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul s-ar fi aruncat în gol pe casa scării dintre etajele 9 și 10.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul s-ar fi aruncat de pe casa scării, dintre etajele 9 și 10, a unui bloc, situat pe Bulevardul A. I. Cuza, din municipiul Slatina.

Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuț Vasiloaica.

Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Până în acest moment, bărbatul nu a putut fi identificat.

„Polițiștii efectueză verificări pentru stabilirea identității bărbatului și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a mai precizat reprezentantul Poliției Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here