Pompierii au stabilit cauza incendiului care a distrus acoperișul blocului din Slatina. INCREDIBIL de la ce a pornit focul/ VIDEO

Pompierii au stabilit cauza incendiului care a distrus acoperișul blocului din Slatina. Este incredibil: focul a pornit de la o lampă folosită de niște muncitori care încercau să refacă izolația acoperișului.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost folosirea unei lămpi cu combustibil gazos, fără respectarea normelor, pe timpul unor lucrări de refacere a hidroizolației acoperișului, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, locotenentul Alin Băsășteanu.

„La locul evenimentului asigură o autospecială de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD. Se acționează pentru îndepărtarea elementelor de acoperiș, care prezintă pericol pentru persoanele care trec prin zonă și autoturismele parcate”, a precizat Băsășteanu.

Acoperișul blocului a fost distrus de flăcări pe aproximativ 300 de metri pătrați.

________________

Incendiul a izbucnit la acoperișul unui bloc de pe bulevardul Nicolae Titulescu, în apropiere de Trezoreria Slatina și de hipermarketul Kaufland.

Alarma a fost dată în jurul orei 19.30, când acoperișul ardea deja ca o torță.

Acum, muncitorii care încercau să repare izolația fără să respecte normele legale vor trebui să dea socoteală pentru pagubele produse de incendiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here