Tribunalul Olt: Bărbatul arestat pentru mai multe infracțiuni de furt comise în Balș rămâne după gratii

Tribunalul Olt a respins, vineri, contestația pe care bărbatul de 49 de ani a formulat-o împotriva măsurii de arestare preventivă decisă de Judecătoria Balș după ce el ar fi săvârșit mai multe furturi pe raza oraușului Balș.

Decizia Tribunalului Olt este definitivă.

Polițiștii au fost alertați, luna trecută, de o femeie de 57 de ani, din Balș, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în policlinica din localitate, persoane necunoscute i-ar fi sustras telefonul mobil.

Polițiști au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt, identificarea autorului și dispunerea de măsuri legale.

În urmă cu patru zile, polițiștii au identificat un bărbat de 49 de ani,  din județul Argeș, bănuit de furt.

În continuarea cercetărilor, s-a mai stabilit faptul că bărbatul ar mai fi săvârșit alte două infracțiuni de furt calificat, în orașul Balș, în perioada 4 aprilie – 4 mai.

O zi mai târziu, bărbatul de 49 de ani a fost prezentat Judecătoriei Balș, iar, la propunerea procurorilor, față de acesta a fost emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul, Liviu Nicolae Plăvan, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here